Coaching

Het is mogelijk om individueel een coachingsgesprek te houden over de opvoedsituatie. Met behulp van het gedragsraam gaan we samen op zoek om met de zelf ingebrachte vraag, probleem of uitdaging aan de slag te gaan. Waar kan je hulpvraag mee te maken hebben en wat kun je eraan doen?

Investering: € 55,- per uur


"Een kind, een prachtig mensje dat groeit en bloeit. Elk kind is uniek en wat boeiend om te ontdekken wat er in dat mensje tot bloei komt. Kijk, ontdek en geniet… Biedt warmte, veiligheid en liefde".

Maar het kan zijn dat je ervaart dat je kind hulp nodig heeft. In de afgelopen jaren is de samenleving behoorlijk veranderd en daarmee ook het leven van mensen en kinderen. Steeds meer kinderen ondervinden tijdens de periode van opgroeien en hun ontwikkeling problemen. Niet alleen met zichzelf, maar ook met hun ouders, leraren en anderen. We willen graag dat kinderen opgroeien tot evenwichtige en gelukkige mensen.
De oplossingen voor de problemen zijn vaak heel verschillend en individueel. Samen met het kind werk ik naar een afgestemd doel vanuit de belevingswereld van het kind.
Maar ik werk ook samen met u als opvoeder in dit traject. Het één kan niet zonder het ander. In een vrijblijvend kennismakingsgesprek kunnen we samen kijken of we het traject ingaan.